Protiv simptoma alergije – najjači prirodni antihistaminik

Vein protex tablete sadrže nekoliko najjačih prirodnih supstanci sa antihistaminskim dejstvom, protiv alergija, alergijskog kašlja, alergija na grinje, polen, mačke, prašinu, travu, ambroziju… (i bez recepta). U lečenju alergija koristimo prirodne antihistaminske supstance bez neželjenih efekata. Sintetički antihistaminici imaju čitav niz nuspojava kao što su umor, glavobolja, pospanost, nervoza, suva usta, mučnina, gastritis i osip, i na njih možemo postati otporni.

Prirodne supstance u tabletama antihistaminika nemaju neželjene efekte, ne stvaraju naviku i višestruko poboljšavaju zdravlje, deluju protiv simptoma alergije, sastav je biljnog porekla. A najbolji od njih sadrži jedan od naših najboljih proizvoda – Vein Protex!

OPC obezbeđuju olakšanje kod različitih vrsta alergija i astme. Glavni mehanizam delovanja OPC je inhibicija (zaustavljanje) oslobađanja i delovanja histamina, što dovodi do smanjenja alergijskih simptoma – otoka, upale, bola.

Štaviše, snažno antioksidativno dejstvo zaustavlja katalitičku aktivaciju enzima oksigenaze. Poznato je da ova grupa enzima reaguje na prisustvo histamina, omogućavajući oslobađanje inflamatornih molekula, što se manifestuje kao fizička manifestacija alergije.

Čak i tokom sezone alergija, kada nije bilo vremena za pripremu, može se osetiti značajno smanjenje fizičkih simptoma alergije. Posebno je važno da upotreba OPC nije u suprotnosti sa imunoterapijom, jer OPC ne sprečavaju stvaranje antitela na specifične alergene. Sastavni deo Vein Protex-a je kurkuma, koja ima moćna antiinflamatorna, antioksidativna, antikancerogena, antibakterijska i antifungalna svojstva. Koristi se za ublažavanje brojnih tegoba i poremećaja, uključujući alergije. Alergije su problem koji se može rešiti.

Vein Protex prirodna hrana za vene

Vein Protex iz Calivite nam omogućava da prirodno hranimo i štitimo vene na nogama i iznutra! Osnovni sastojak formule je OPC, snažan antioksidans, ekstrahovan iz semenki grožđa, pod stručnim nazivom – kompleks oligomernih proantocijanidina (OPC). OPC se lako vezuju za područja sa visokim sadržajem glikozaminoglikana, kao što su zidovi kapilara i vene na nogama.

Upravo zbog toga su OPC korisni u smanjenju propustljivosti krvnih sudova, ali i kao podrška jačini kapilara, a pored toga su i moćni antioksidansi. Vein Protex sadrži i 250 mg vitamina C, koji takođe pomaže u očuvanju fleksibilnosti zidova krvnih sudova, a neophodan je za sintezu kolagena koji jača zidove proširenih vena na nogama.

Proantocijanidini u Vein Protex proizvodu, inače retki u prirodi, specifično se vezuju za krvne sudove. Veoma efikasan za hemoroide i proširene vene, posebno je najbolji protiv hemoroida sa čistim inulinom koji omekšava stolicu.

Uz VeinxProtex, Calivita, osećaćete se lepršavije, bolju cirkulaciju i zdrave vene! Tu je i Calivita krema za vene na nogama Vein Care koja se pokazala veoma uspešnom u tom segmentu.

www.apoteka-zdravlje.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Vitamin C 250 mg 313%
MSM (Metil-sulfonil-metan) 150 mg
OPC (kompleks oligomernih proantocijanidina) iz ekstrakta semena grožđa 100 mg
Ekstrakt korena Đumbira (std.40% đumbira) 66,6 mg
Ekstrakt Kurkume (std.95% kurkumina) 50 mg
Hesperidin kompleks 15 mg
Upotreba:
1-2 tablete dnevno pre jela.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: emulgator: mikrokristalna celuloza, vitamin C, MSM, OPC kompleks, Zingiber officinale, Curcuma longa, stabilizator: stearinska kiselina, sredstva protiv zgrušavanja: silicijum dioksid i magnezijumove soli masnih kiselina, hesperidin kompleks, zgušnjivači: hidroksipropil metil, metilceluloza i celuloza : hlorofilin (natrijum-bakar-hlorofil), sredstvo za poliranje: karnuba vosak.

Dodatak Ishrani

Napomena: Pre upotrebe preparata za vreme trudnoće ili dojenja konsultujte svog lekara! Preparat ne može zameniti medicinsku terapiju ni konsultacije sa lekarom. U slučaju venskih oboljenja potražite pomoć specijaliste!

Neto količina: 60 tableta po 1005 mg = 60,30 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne treba prekoračiti. Dodatak ishrani nije zamena ili zamena za uravnoteženu ishranu. Proizvod treba čuvati van domašaja male dece. Najbolje je koristiti do datuma označenog na originalnom pakovanju. Način skladištenja: na suvom i hladnom mestu. Odgovorni u Republici Srbiji: CaliVita Int. SRB – Fitco d.o.o. Zemlja porekla: SAD. Ovaj proizvod možete kupiti bez recepta u najboljoj biljnoj apoteci.

Dostava

Proizvod koji ste naručili će Vam biti dostavljen od strane Post Express kurirske službe. Proizvodi koje ste naručili: do 13 časova će Vam biti dostavljeni sledećeg radnog dana, nakon 13 časova će Vam biti dostavljeni u roku od dva radna dana od dana naručivanja. Ukoliko naručite robu u vrednosti većoj od 25.000 dinara - dostava je besplatna, a ukoliko naručite robu u vrednosti manjoj od 25.000 dinara, plaća se iznos od 450 dinara u zavisnosti od vrednosti i težine pošiljke.
 

Plaćanje

Kupljene proizvode možete platiti na sledeće načine: 1. Gotovinom nakon prijema paketa (prilikom dostave), 2. Plaćanjem platnim karticama preko našeg Webshopa iznad 6.100 Din. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Plaćanje platnim karticama na rate: Za sve račune od 6.100,00 RSD i veće, nudimo Vam mogućnost plaćanja na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili American Express kartice izdate od Banca Intesa. Prilikom odabira opcije plaćanja karticama, bićete preusmereni na stranicu Banca Intesa, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zdravlje vena i antihistaminik Vein Protex CaliVita 60 tableta”

Možda ste zainteresovani…

Vein Protex Calivita Tablete protiv alergija deca i odrasli Zdravlje vena i antihistaminik...

5.175,00 DIN

ili